Meer weten? Kom met ons in contact!

Team hogeschool Utrecht '23 wordt georganiseerd door vier enthousiaste zeilers met gevoel voor het team.  Met z'n vieren, en natuurlijk de rest van het team, zorgen we voor een onvergetelijke editie van de Race Of The Classics!

Wil je meer weten over de ROTC of ons mooie team? Neem gerust contact met ons op en mail naar teamhogeschool@gmail.com of bezoek onze insta.

Even voorstellen...

Johanna

Olaa! Mijn naam is Johanna. Ik ben 21 lentes jong en ben dit jaar Teamcaptain. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van verpleegkunde en hoop in februari klaar te zijn. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest met de rees (tevens mijn eerste keer zeilen, i know schandalig), en heb daar echt een top week gehad. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd af en toe aan het boulderen, wandelen, fietsen en ben ik graag in de natuur:)

Yip

Hey! Ik ben Yip en vorig jaar ben ik verliefd geraakt op de Rees. Vroeger heb ik gezeild en dat is toen verwaterd, maar de charme van de oude schepen heeft me snoeihard teruggetrokken. Naast zeilen, wat ik nu zoveel mogelijk doe, ben ik bezig met mijn opleiding tot leraar Spaans en het opzoeken van gezelligheid.

Rick

Hoi! Ik ben Rick en inmiddels 20 jaar oud. Ik zeil eigenlijk al mijn hele leven in kleinere zeilbootjes, maar toen ik vorig jaar voor het eerst meeging met The Race Of The Classics kwam ik erachter dat oude klassieke zeilschepen ook fantastisch zijn. Ik vond het zelfs zo leuk dat ik me bij het bestuur heb gevoegd. Naast de ROTC ben ik zeer actief op een zeilvereniging in Amsterdam, doe ik graag leuke dingen met vrienden en ben ik kok in een restaurant.

Mees

Ahoy! Mijn naam is Mees, ik ben 23 jaar oud en ik Rees mee sinds editie '22 .  Dit jaar ben ik Teamcaptain samen met onze Johanna. Ik studeer verpleegkunde aan de hogeschool, en na lang genoeg gewacht te hebben studeer ik dit jaar af. Momenteel loop ik stage in het ziekenhuis, en ben ik druk met het team bestuur. De uurtjes die ik nog over heb besteed ik graag aan koken, muziek, fietsen en fotografie.
Ik kijk enorm uit naar de ROTC editie '24!